OM OSS

Om Oss

Beitir Norge AS formidler alt salg og import av Beitir EHF produkter i
Norge.

Beitir EHF er et velrenovert selskap med hovedbase på sør-vest siden av Island. Selskapet ble stiftet i 1988 av ekteparet Thora og Hafsteinn. Selskapet opprinnelig utviklet seg i garasjen utenfor familiehjemmet. Første oppdragene var for småbåter med spesial behov. Etter mange år av utvikling og utforming har selskapet blitt et av de mektigeste selskapene i Island innen tilpasset byggning og design for småbåteiere, samt gjennomføre prosjekter for større skipsbygging, fiskforedling og landbaserte prosjekter. I dag selger Beitir til flere land, i tillegg til Norge er det bl.a. Danmark, Færøyene, Grønland, Kanada o.m..

Betir sin spesialitet er høykvalitets dekkutstyr laget på Island. Beitir leverer et bredt utvalg av produkter som passer til de fleste typer båter og industri. Beitir gjengen har også lang erfaring med å lage skreddersydde produkter etter kundens behove.

I tillegg til nyfabrikert tilbyr Beitir også hjelp ved installasjon og vedlikehold av utstyr. Dette gjelder alle land hvor Beitir selger sine produkter.  Beitir gjengen egner seg stor kompetanse og kunnskap som kommer fra lang erfaring av å hjelpe kundene våre med forskjellige løsninger og viktigst av alt, flinke ansatte som har vært med oss lenge.

Beitir er en familiebedrift hvor alle av Thora og Hafsteinn sine barn,
svigerbarn og barnebarn er involvert på en eller annen måte. Den Norske
avdelingen, Beitir Norge AS, har lokaler på Østlandet.

Beitir legger vekt på personlig service og høy produktkvalitet.

Priser og tilbud

Beitir har svært konkurransedyktige priser og produkter av høyeste kvalitet. Ta kontakt og vi kommer tilbake med en tilbud.
Thora: 48510636
Hanna Lisa: 91576785
eposte: beitir@beitir.no

Spørsmål ?

Vi kan hjelpe deg med alt fra å finne ut hva det er som passer til din
båt og dine behov, tekniske spørsmål, montering, instalasjon o.m.

Hvis det er et problem så hjelper vi deg å finne løsning på det ! Hvis det er
noe du lurer på, ta gjerne kontakt !

Thora: 48510636
Hanna Lisa: 91576785
Epost: beitir@beitir.no

Beitir gjengen

Kjernen i gruppen er jo Thora og Hafsteinn og senere dem sine barn, svigerbarn og barnebarn. I gjennom årene har vi vært så heldige å få samlet fantastiske ansatte til gjengen. Vi er veldig stolt av gjengen vår!

Nøkkleordene våre er: Produkter av høyest kvalitet, personlig tjeneste og løsninger som tilpasser kunden.